Νέα ανακοίνωση Facebook για το κρασάρισμα: Δεν υπήρξε κακόβουλη ενέργεια

Το facebook εξακολουθεί να... απολογείται για το κρασάρισμα των έξι ωρών το βράδυ της Δευτέρας (4/10) και θέλει να διώξει τα... σύννεφα σχετικά με το τι συνέβη.

Σε νεότερη ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης (5/10) η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι δεν υπήρξε κακόβουλη δράση πίσω από το πρόβλημα σύνδεσης.

Προσθέτει ακόμα ότι «δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι τα δεδομένα των

χρηστών παραβιάστηκαν κατά τον χρόνο διακοπής της σύνδεσης».

Επαναλαμβάνει δε, ότι υπήρξε πρόβλημα με τα εσωτερικά συστήματα της Facebook, γεγονός που δυσκόλεψε τις προσπάθειες εντοπισμού και λύσης του προβλήματος.

Απευθυνόμενη στους χρήστες που ταλαιπωρήθηκαν, η εταιρεία προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Κατανοούμε τις συνέπειες που είχαν οι διακοπές και αναγνωρίζουμε την ευθύνη που είχαμε να ενημερώνουμε τους χρήστες για τα προβλήματα στις υπηρεσίες μας. Ζητούμε συγγνώμη από όλους όσοι ταλαιπωρήθηκαν και εργαζόμαστε για να κατανοήσουμε ακριβώς τι συνέβη, ώστε να επιτύχουμε μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις υποδομές μας».

Υπενθυμίζουμε ότι το κρασάρισμα είχε μεγάλο οικονομικό αντίκτυπο για την εταιρεία, αλλά παράλληλα την έπληξε και στην εικόνα της. Δέχθηκε πλήγμα στην αξιοπιστία της, το οποίο και προσπαθεί να γιατρέψει.

FACEBOOKκακόβουλη ενέργειακρασάρισμα
Keywords
Τυχαία Θέματα