Μυστήριο με το θάνατο 38χρονου ΕΠΟΠ στη Λέσβο

14:50 5/9/2021 - Πηγή: Reporter

Νεκρός εντοπίστηκε το Σάββατο (4/9) στο σπίτι του ένας 38χρονος στρατιωτικός, επιλοχίας ΕΠΟΠ (Επαγγελματίας Οπλίτης), που υπηρετούσε σε στρατιωτική μονάδα της Μυτιλήνης στη Λέσβο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας stonisi.gr, ο στρατιωτικός βρέθηκε με παρέμβαση των αστυνομικών αρχών. Οι γονείς του ανησύχησαν, καθώς εδώ και τρεις με τέσσερις μέρες προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του, χωρίς να τα καταφέρουν. Αστυνομικοί παραβίασαν

την πόρτα του σπιτιού του και βρέθηκαν μπροστά στη σορό του άτυχου επιλοχία.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο 38χρονος έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς μέσα στην οικία του στην Μυτιλήνη που νοίκιαζε και έμενε μόνος. Ακόμα πληροφορίες λένε πώς έχει διαταχθεί ΕΔΕ για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του και για την μη αναζήτηση του από φίλους ή ανώτερούς του.

Ο επιλοχίας, που ήταν ανεμβολίαστος, πριν πέντε μέρες παρουσίασε συμπτώματα ιογενούς εμπύρετης λοίμωξης εξετάστηκε και υποβλήθηκε σε τεστ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού, στο οποίο βρέθηκε αρνητικός. Του συστήθηκε να παραμείνει κλινήρης επί τρεις μέρες και να επανεξετασθεί πριν επανέλθει στην υπηρεσία του. Έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Η σορός του 38χρονου επιλοχία αναμένεται μετά τη νεκροψία και νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί προκειμένου να εξεταστούν τα αίτια του θανάτου του να μεταφερθεί στη γενέτειρα του την Ξάνθη.

Από την Αστυνομία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

ΜυτιλήνηΛΕΣΒΟΣΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣανακοπή καρδιάς
Keywords
Τυχαία Θέματα