Μητσοτάκης σε ΣΥΡΙΖΑ: Μην καταλήξει η αντιπαράθεση σε μακελειό χυδαιότητας

Συστάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για το κλίμα της πολιτικής αντιπαράθεσης έκανε από το βήμα της Βουλής την Τρίτη (19/7) ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός παρενέβη στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και σημείωσε πως "σε αυτό το νομοσχέδιο δοκιμάζεται η προοδευτική κατεύθυνση κάθε πολιτικής δύναμης".

Με το σκεπτικό αυτό, ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ

να επαναξιολογήσει τη στάση του απέναντι στο νομοσχέδιο και να πει ένα «ναι» που θα εκπέμψει μήνυμα ότι δεν αποτελούν όλα πεδίο σκληρής κομματικής αντιπαράθεσης.

Ακολούθως, ο πρωθυπουργός είπε απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ: «Υπερβείτε το κλίμα της τοξικότητας που δυστυχώς πια έχει διαβρώσει όλο τον πολιτικό διάλογο.

Ας αποκαταστήσουμε το πολιτικό περιβάλλον, έχουμε ανάγκη τη σταθερότητα, δεν έχουμε ανάγκη από χυδαιότητα και υποκρισία».

Με αφορμή την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης είπε ακόμη: «Ας διαφυλάξουμε την πολιτική αντιπαράθεση πριν καταλήξει σε μακελειό χυδαιότητας. Η ίδια η δημοκρατία στο τέλος θα εξοστρακίσει στο περιθώριο αυτούς την υπονομεύουν».

ΜητσοτακηςΣΥΡΙΖΑΒουλήΕΛΛΑΔΑκόμματα
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης, ΣΥΡΙΖΑ,mitsotakis, syriza