Μητσοτάκης: Οι στόχοι της δεύτερης 4ετίας- Μεγάλες μεταρρυθμίσεις με ταχύτητα

"Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν με ταχύτητα. Θα τιμήσω στο ακέραιο την επιλογή του ελληνικού λαού", τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επανεκλογή της ΝΔ στη διακυβέρνηση της χώρας.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής ο κ. Μητσοτάκης μίλησε από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας εμφανώς ευτυχισμένος και συγκινημένος για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε έτοιμος για σκληρή δουλειά χωρίς χρονοτριβή.

Επιτελικό κράτος, υγεία, παιδεία και ισχυρή πατρίδα είναι σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη οι μεγάλοι στόχοι της δεύτερης θητείας του.

"Οι πολίτες μας έδωσαν ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε πιο γρήγορα στο δρόμο των μεγάλων αλλαγών. Εκλεισαν οριστικά έναν κύκλο τοξικότητας που μας κράτησαν πίσω. Ευχαριστώ και ευγνωμονώ. Νιώθω το χρέος να υπηρετήσω την πατρίδα, δεν υπόσχομαι θαύματα, θα μείνω, όμως, πιστός στο σχέδιο για την πατρίδα και δεν θα ανεχθώ καμία έπαρση και αλαζονική συμπεριφορά", τόνισε αρχικά και συνέχισε:

"Είμαστε δίπλα στους πολίτες, θα πολεμήσω κάθε στάση που θα περιφρονεί την εμπιστοσύνη της Πολιτείας. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί, για μία δεύτερη θητεία με πιο αποτελεσματικό κράτος, καλύτερη υγεία και παιδεία, ισχυρότερη πατρίδα. Από αύριο η νέα κυβέρνηση καλείται να αποτυπώσει σε έργο τη δικαίωση των προσδοκιών που δικαίωσε η κάλπη. Ο λαός μας έδωσε μια ασφαλή πλειοψηφία, οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν με ταχύτητα".

Έκλεισε τη δήλωσή του με κάποιες προσωπικές αναφορές, λέγοντας ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους κοντινούς του συνεργάτες, αλλά και στην οικογένειά του.

«Όταν πριν από 20 χρόνια έκανα τα πρώτα μου βήματα, ποτέ δεν φανταζόμουν πως σήμερα θα ήμουν μπροστά σας να έχω την τιμή και την ευθύνη να εκλεγώ αυτοδύναμος πρωθυπουργός για δεύτερη φορά. Προσπαθώ να μάθω από τα λάθη μου και δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τους συνεργάτες μου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που με κράτησαν πάντα προσγειωμένο. Σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη μας αλλά από αύριο πρωί σηκώνουμε ξανά τα μανίκια για να χτίσουμε μαζί μια ισχυρή Ελλάδα με περισσότερο ευημερία και δικαιοσύνη», είπε συγκεκριμένα.

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις για τις εκλογές ΕΔΩ

ΜητσοτακηςΝΔεκλογέςεκλογές 2023ΕΛΛΑΔΑΑποτελέσματα
Keywords
Αναζητήσεις
mitsotakis-oi-stochoi-tis-defteris-4etias--megales-metarrythmiseis-me-tachytita.htm
Τυχαία Θέματα