Μήνυση στον Μπάλντουιν για τον θανάσιμο πυροβολισμό της Χάτσινς

Νομικά κατά του Άλεν Μπάλντουιν κινείται ο υπεύθυνος φωτισμού της ταινίας «Rust» για τον θανάσιμο πυροβολισμό της Χαλίνα Χάτσινς.

Όπως αναφέρουν οι New York Times, ο υ Σερτζέ Σβετνού κατέθεσε μήνυση κατά του γνωστού ηθοποιού και άλλων παραγωγών της ταινίας, για αμέλεια που οδήγησε τελικά, σε θανατηφόρο ατύχημα, αλλά και τραυματισμό του σκηνοθέτη, Τζόελ Σούζα.

«Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κανονικές σφαίρες στο γύρισμα. Το ατύχημα μου προκάλεσε

βαριά συναισθηματική δυσφορία που θα με κυνηγά για πάντα. Η σφαίρα παραλίγο να χτυπήσει κι εμένα. Εγώ της κρατούσα το κεφάλι, ενώ πέθαινε. Ήταν φίλη μου, είναι η ένατη ταινία που κάναμε μαζί και δέχτηκα να την αναλάβω για εκείνη, παρά τον χαμηλό μισθό», είπε σε συνέντευξή του.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι μερικές ημέρες πριν το τραγικό συμβάν είχε προειδοποιήσει τους υπεύθυνους για τα όπλα, που ήταν παρατημένα παντού τριγύρω στο σετ.

Ο δικηγόρος του φωτιστή κατέθεσε σε επίσημη ανακοίνωσή του: «Αυτό που συνέβη θα στοιχειώσει τον πελάτη μου για πάντα. Όπως μου περιέγραψε, ένιωσε ένα τρομακτικό βουητό σαν συμπιεσμένο αέρα από τα δεξιά του. Ένιωσε το μπαρούτι, σαν να τον χτυπά στην δεξιά πλευρά του προσώπου του. Τα γυαλιά του γδάρθηκαν και η ακοή του περιορίστηκε».

RustΜπάλντουινΧάτσινςμήνυση
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μήνυση, Μπάλντουιν, Χάτσινς,minysi, balntouin, chatsins