Μαρινάκης: Όσοι καταδικάζονται για οπαδική βία θα μπαίνουν φυλακή

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε το Σάββατο (9/12) στο περιστατικό που είχε ως συνέπεια τον βαρύ τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στον Ρέντη. «Μιλάμε για εγκληματίες. Πήγαν για κάποιον συγκεκριμένο λόγο και δεν έχουν χρώμα ούτε ομάδα. Αυτοί που είναι εγκληματίες, είναι εγκληματίες. Ήδη έχει εξαγγείλει ο υπουργός Δικαιοσύνης και θα είναι η τρίτη παρέμβαση για μία σειρά αλλαγές

στον Ποινικό Κώδικα. Τώρα, όσοι καταδικαστούν για οπαδική βία θα μπαίνουν φυλακή» σχολίασε ο ίδιος.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του προς την οικογένεια του αστυνομικού.

«Βρέθηκε στο σημείο που όφειλε να είναι για να προστατεύσει όλους εμάς τους υπόλοιπους και αυτό το νέο παιδί είναι πιθανό να μην γυρίσει στο σπίτι του. Και προσευχόμαστε όλοι για να γυρίσει υγιής και δυνατός.

Αντιλαμβανόμαστε την οργή και δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Ο Πρωθυπουργός είχε πει τον Αύγουστο ότι όλα αυτά είναι δυναμικά, εφόσον παρατηρηθεί έξαρση. Θέλουμε να προστατεύσουμε τους ανθρώπους που εργάζονται, τους ανθρώπους που είναι γύρω από τον αθλητισμό, τους φιλάθλους που θέλουν να πάνε με τις οικογένειές τους να δουν τον αγώνα.

Σήμερα, στην σύσκεψη Μαξίμου θα πρέπει να περιμένουμε έναν Πρωθυπουργό και μία κυβέρνηση που δεν μασάνε τα λόγια τους και εφαρμόζουν αποφάσεις που κάποιοι φοβόντουσαν να εφαρμόσουν για δεκαετίες», είπε ο κ.Μαρινάκης σχετικά με τις δράσεις της κυβέρνησης για την εξάλειψη της οπαδικής βίας.

Διαχρονικό αίτημα η βίζα

Αναφορικά με την επίσκεψη Ερντογάν και τη συμφωνία για τη χορήγηση βίζας σε Τούρκους πολίτες, ο κ. Μαρινάκης σχολίασε:

«Η βίζα είναι ένα αίτημα διαχρονικό, είναι μία πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη, στο πλαίσιο μίας πολύ σημαντικής διμερούς συνάντησης του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο. Απεδείχθη πολύ σημαντική αυτή η επίσκεψη και για τη χώρα μας και για την Τουρκία».

#Μαρινάκης #ΟΠΑΔΙΚΗ_ΒΙΑ #αστυνομικός #Ρέντης #Ποινικός_Κώδικας #βίζα #Τούρκοι
Keywords
Αναζητήσεις
marinakis-osoi-katadikazontai-gia-opadiki-via-tha-bainoun-fylaki.htm
Τυχαία Θέματα