Μάλαμα για Σπέτσες: «Δεν θα πάω... με πειράζει το καράβι»

19:18 5/1/2024 - Πηγή: Reporter

Η Κυριακή Μάλαμα, τομεάρχης Πολιτισμού και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να παραστεί στη συνάντηση εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, που θα λάβει χώρα στις Σπέτσες από τις 19 έως τις 21 Ιανουαρίου, στο σπίτι του Προέδρου της παράταξης, Στέφανου Κασσελάκη.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» η κα Μάλαμα ερωτήθηκε για το εάν θα παρευρεθεί στον «κύκλο

εργασίας» στις Σπέτσες και με σκωπτικό τόνο απάντησε: «Με πειράζει το καράβι, δεν νομίζω... Για πείτε μου...», δείχνοντας πως δεν επιθυμεί να γίνει περαιτέρω σχολιασμός πάνω στο θέμα.

Η δήλωση της κυρίας Μάλαμα αναδεικνύει την αναταραχή που προκλήθηκε εντός του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα πρωτοβουλία του Στέφανου Κασσελάκη.

Τέλος, κληθείσα να σχολιάσει τα εγκαίνια του αναστηλωμένου ανακτόρου του βασιλιά των Μακεδόνων, Φιλίππου Β' στις Αιγές, σήμερα (5/1), η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως ο κύριος Μητσοτάκης έσπευσε να εκμεταλλευτεί μικροπολιτικά την ολοκλήρωση των αναστηλωτικών έργων ώστε να «θωπεύσει» την ακροδεξιά συνιστώσα του κόμματός του, η οποία εσχάτως φαίνεται να δυσφορεί.

#ΜΑΛΑΜΑ #ΣΠΕΤΣΕΣ #ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ #ΣΥΡΙΖΑ #ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
Keywords
Αναζητήσεις
malama-gia-spetses-den-tha-pao-me-peirazei-to-karavi.htm
Τυχαία Θέματα