Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρή η αγνοούμενη στην Αγία Πελαγία

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που αγνοείτο από το Σάββατο (15/10) στην Αγία Πελαγία της Κρήτης εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας, καθώς το πρωί της Κυριακής (16/10) εντοπίστηκε η σορός της στη θάλασσα.

Η 49χρονη από τη Ρωσία επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 50χρονο που επίσης εντοπίστηκε νεκρός.

Από το Σάββατο είχαν ξεκινήσει έρευνες από δύτες από Ηράκλειο

και Ρέθυμνο, ενώ σήμερα συμμετείχαν και άνδρες της Ομάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού.

Τελικά, δύτες και βατραχάνθρωποι τη βρήκαν στη δεξιά πλευρά της παραλίας στην Αγία Πελαγία, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από την παραλία και στήθηκε επιχείρηση για την ανάσυρση της.

Μάλιστα, ο σύζυγός της βούτηξε στη θάλασσα και βρέθηκε δίπλα στη σορό για να διαπιστώσει αν επρόκειτο όντως για τη γυναίκα του.

Κυβερνητικό κλιμάκιο στο νησί

Σήμερα θα μεταβεί στην Κρήτη κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιο για την Κρατική Αρωγή και την Αποκατάσταση από Φυσικές Καταστροφές Χρήστο Τριαντόπουλο,

Σύμφωνα με την ενημέρωση, το κλιμάκιο θα επισκεφθεί περιοχές των ΠΕ Ηρακλείου και Λασιθίου που επλήγησαν από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ θα έχει συσκέψεις με τους τοπικούς αυτοδιοικητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για τη δρομολόγηση του σχεδίου στήριξης και αποκατάστασης μετά τη φυσική καταστροφή στις εν λόγω περιοχές.

ΚρήτηΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗΝΕΚΡΗΑγία ΠελαγίακακοκαιρίαΕΜΑΚδύτεςΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙΛιμενικό
Keywords
Τυχαία Θέματα