ΚΟΣΜΟΣ: Η Εθνική Πράσινη Συμφωνία, master plan για την Ελλάδα

Συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή (12/5) η περιοδεία του Πέτρου Κόκκαλη στη Βόρεια Ελλάδα. Ο Γραμματέας του ΚΟΣΜΟΥ και ευρωβουλευτής των Πρασίνων βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη, στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, όπου μαζί με την υποψήφια ευρωβουλεύτρια του ΚΟΣΜΟΥ Νατάσα Βασιλείου, παρουσίασαν την Εθνική Πράσινη Συμφωνία, την πολιτική πρόταση του ΚΟΣΜΟΥ για τις Ευρωπαϊκές Εκλογές

της 9ης Ιουνίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Κόκκαλης, στόχος μέσα από την Εθνική Πράσινη Συμφωνία είναι να έχουμε ένα σύστημα που φέρνει σε ισορροπία την κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον, με την εγγύηση του κράτους δίκαιου. Η Εθνική πράσινη συμφωνία είναι απαραίτητη γιατί η Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίσει επειγόντως την κλιματική κρίση.

Σε ερώτηση για τις διαφορές της Εθνικής Πράσινης Συμφωνίας από τις πολιτικές των άλλων κομμάτων για την κλιματική κρίση, ο κ. Κόκκαλης σημείωσε ότι «κανένα άλλο κόμμα δεν έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα ένα συνεκτικό και τεκμηριωμένο σχέδιο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης. Βλέπουμε μόνο συρραφές συνθημάτων και ευχολόγια. Η Εθνική Πράσινη Συμφωνία αποτελεί ένα ολιστικό στρατηγικό σχέδιο για να αναχαιτίσουμε την κλιματική κρίση, να πρωταγωνιστήσει η Ελλάδα στην Πράσινη Μετάβαση και να ανεβάσουμε το βιοτικό επίπεδο όλων των πολιτών. Η Εθνική Πράσινη Συμφωνία είναι το master plan για την Ελλάδα του 21ου αιώνα».

#κόσμος #ΕΘΝΙΚΗ_ΠΡΑΣΙΝΗ_ΣΥΜΦΩΝΙΑ #Κόκκαλης #ευρωεκλογές
Keywords
Αναζητήσεις
kosmos-i-ethniki-prasini-symfonia-master-plan-gia-tin-ellada.htm
Τυχαία Θέματα