Κόντρα Πολάκη-ΝΔ για την Εθνική Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

Αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Παύλου Πολάκη με αφορμή ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας για την Εθνική Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε κατά της κ. Αγαπηδάκη με αφορμή ένα άρθρο της νέας Εθνικής Συντονίστριας από το 2017 που αναφερόταν στο πρόσωπό του. Μεταξύ άλλων ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας έκανε λόγο για «αγλάισμα της λογοτεχνίας», ενώ έβαλλε και κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου

Μητσοτάκη.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι «ο κ. Πολάκης ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του σε χυδαιότητα με την άκρως συκοφαντική ανάρτησή του κατά της Εθνικής Συντονίστριας για τα ανήλικα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη».

«Όμως κανενός το αυτί δεν ιδρώνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο σταθερός συνδαιτημόνας του κ.Τσίπρα, έχει γίνει πλέον ο εκφραστής του ύφους και του ήθους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Να τον χαίρεται και να τον καμαρώνει ο αρχηγός του. Η λέξη ντροπή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους», επεσημαίνουν.

Παύλος ΠολάκηςΕιρήνη Αγαπηδάκη
Keywords
Τυχαία Θέματα