Κωνσταντοπούλου σε Χουρδάκη- Παπαϊωάννου: Έχετε μία ημέρα διορία

Η Ζωη Κωνσταντοπούλου μετρά αντίστροφα και προειδοποιεί τους βουλευτές Μιχάλη Χουρδάκη και Αρετή Παπαϊωάννου, οι οποίοι ανεξαρτητοποιήθηκαν, από την Πλεύση Ελευθερίας, αν δεν παραδώσουν τις έδρες τους, θα κινηθεί δικαστικά.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής, έκανε λόγο για «βαριά ανηθικότητα δύο ανθρώπων που καπηλεύονται τις έδρες της Πλεύσης Ελευθερίας που δεν τους ανήκουν και δεν έχουν μέχρι σήμερα την οφειλόμενη αξιοπρέπεια

να τις παραδώσουν πίσω το κίνημά μας».

Η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως «μιλάμε για μια μητέρα (την κ. Παπαϊωάννου) και ένα γιο (τον κ. Χουρδάκη). Η μητέρα γνωρίζει ότι η θέση που της δόθηκε ήταν τιμητική και όχι εκλόγιμη, γνωρίζει ότι έχει υπογράψει την παράδοσή της ανά πάσα στιγμή ακριβώς γιατί δεν ήταν καθόλου σίγουρη, ούτε η επάρκεια, ούτε η παραμονή στα καθήκοντά της. Ο γιος της, επίσης, γνωρίζει ότι έχει συμφωνήσει την παράδοση της έδρας ανά πάσα στιγμή του ζητηθεί».

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υπογράμμισε ότι «ο δικός μου λόγος είναι συμβόλαιο, το ξέρουν όλοι και έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο ανθρώπους που δεν μετράει, ούτε ο λόγος τους, ούτε η υπογραφή τους» και πρόσθεσε «απορώ πώς κυκλοφορούν στην κοινωνία, πώς κοιτάνε του πολίτες στα μάτια. Ζητούμε, απαιτούμε και έχουν μια ημέρα ακόμα διορία να παραδώσουν τις έδρες της Πλεύσης Ελευθερίας. Έχουν μια ημέρα ακόμη διορία να περισώσουν όποια ψήγματα αξιοπρέπειας τους έχουν απομείνει».

Ζωή ΚωνσταντοπούλουΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
Keywords
Αναζητήσεις
konstantopoulou-se-chourdaki--papaioannou-echete-mia-imera-dioria.htm
Τυχαία Θέματα