Κομψότητα και καλοτυχία με τον τροχό Oro Vildiridis

Ο νέος χρόνος είναι καθ’ οδόν και ελπίζουμε ότι μαζί του θα φύγουν και όλα τα δύσκολα που κατέκλυσαν τις ζωές μας τους τελευταίους 12 μήνες.

Ο πιο λαμπερός τρόπος να τον υποδεχθούμε δεν είναι άλλος από ένα όμορφο γούρι! Η αγορά ενός γουριού για το νέο έτος δεν είναι μόνο μια επιλογή που αφορά την εμφάνισή μας, αλλά περισσότερο μια κίνηση αισιοδοξίας και αλλαγής που επιλέγουμε να κάνουμε, τόσο για τη διάθεσή μας, όσο και για την καθημερινότητά μας, στο σύνολό της.

Το Oro Vildiridis δημιούργησε τον Τροχό, το κόσμημα του 2021, που θα γεμίσει τη ζωή σου με το φως,

την ελπίδα και τη δύναμη της ευκινησίας, για να ξεπεράσεις όλες τις αντιξοότητες της καθημερινότητας!

Οι δέκα άξονες του τροχού, κοσμούνται με ευχές για Υγεία, Αγάπη, Τύχη, Λάμψη και Ευτυχία, καθώς και με πολύχρωμες πέτρες, οι οποίες αντικατοπτρίζουν τη θετική πλευρά της ζωής.

Το Κόσμημα του 2021 είναι κατασκευασμένο από ασήμι 925, με ροζ ή κίτρινο επιχρύσωμα 18 καρατίων. Ένα γνήσιο διαμάντι στολίζει το σύμβολο της υγείας, ως το υπέρτατο αγαθό της ζωής μας!

Τι συμβολίζει ο τροχός

Από την αρχαιότητα, ο τροχός αποτελεί το σύμβολο της φυσικής ροής της ενέργειας και αντιπροσωπεύει το ομαλό πέρασμα της περιόδου/χρόνου. Το κεντρικό του σημείο, συμβολίζει το κέντρο του σύμπαντος, έτσι, φορώντας τον, θα νιώσεις ακόμη πιο εναρμονισμένη με τον εαυτό σου, αλλά και με το προσωπικό σου «σύμπαν», ώστε να υποδεχθείς τη νέα χρονιά με καλή διάθεση και εσωτερική ισορροπία.

*Ανακάλυψε το Christmas Limited Edition κόσμημα σε ροζ χρυσό με κόκκινο σμάλτο, εδώ: https://www.orovildiridis.com/gouri-2021/

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κομψότητα, Oro Vildiridis,kompsotita, Oro Vildiridis