Κοινοπραξία SIPG και MSC για κέντρο κενών εμπορευματοκιβωτίων

Σε κοινοπραξία προχωράει η ελβετική ναυτιλιακή εταιρεία Mediterranean Shipping Company (MSC) με τη Shanghai International Port Group (SIPG).

Τα δύο μέρη θα αναπτύξουν από κοινού ένα κέντρο διανομής κενών εμπορευματοκιβωτίων στη Βορειοανατολική Ασία στο λιμάνι Yangshan της Σαγκάης, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη υψηλότερου επιπέδου της νέας περιοχής Shanghai Lingang και βελτιώνοντας την ικανότητα εξυπηρέτησης της Σαγκάης ως παγκόσμιο λιμάνι κόμβου ναυτιλίας.

Μέσω

της δημιουργίας αυτού του κέντρου διανομής κενών εμπορευματοκιβωτίων, το λιμάνι της Σαγκάης θα ενισχύει συνεχώς την κατανομή πόρων για άδεια κοντέινερ και θα βελτιστοποιήσει τις επιχειρηματικές διαδικασίες για το χειρισμό των κενών εμπορευματοκιβωτίων.

Το λιμάνι της Σαγκάης θα προωθήσει επίσης ένα τερματικό σταθμό για την κατασκευή εμπορευματοκιβωτίων για το κέντρο διανομής κενών εμπορευματοκιβωτίων φέτος και θα τελειοποιήσει τον μηχανισμό διαχείρισης για το κέντρο.

Ως στρατηγικός εταίρος της SIPG, η MSC θα επιδιώξει περισσότερη επιχειρηματική επέκταση στο λιμάνι της Σαγκάης για τη λειτουργία του λιμένα και τη διανομή άδειων εμπορευματοκιβωτίων, καθώς και τις πράσινες υπηρεσίες logistics.

κοινοπραξιαSIPGMSC
Keywords
Τυχαία Θέματα