Κιβωτός του Κόσμου: Αντικαθίσταται η διοίκηση με απόφαση της Κυβέρνησης

Όπως ενημέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της ημερήσιας ενημέρωσης των Πολιτικών Συντακτών, με απόφαση της Κυβέρνησης θα αντικατασταθεί άμεσα η διοίκηση της Κιβωτού του Κόσμου, μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Αυτό σημαίνει πως απομακρύνεται άμεσα ο πάτερ Αντώνιος και η σύζυγός του από τη διοίκηση της ΜΚΟ.

Υπενθυμίζεται

ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει πολλές καταγγελίες από παιδιά που έχουν υπάρξει φιλοξενούμενα στις δομές της ΜΚΟ, για βίαιες συμπεριφορές αλλά και σεξουαλική κακοποίηση. Στο στόχαστρο των καταγγελιών μπήκε και ο ιδρυτής της ΜΚΟ, Πατέρας Αντώνιος, ενώ πέρα από τις έρευνες η κυβέρνηση έχει ενημερώσει ότι αποσύρει την οποιαδήποτε κρατική χρηματοδότηση μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Επί του θέματος σήμερα 21/11 ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι χρειάζεται να υπάρξει άμεσα πλήρης διερεύνηση των περιστατικών και πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης από τις αρμόδιες αρχές.

«Δεν χρειάζεται αδιαφορία, ούτε κωλυσιεργία, ούτε βιαστικές κινήσεις και συμπεράσματα γιατί οποιαδήποτε απόφαση και να παρθεί, αυτή αφορά τα παιδιά» τόνισε, προσθέτοντας πως «πρώτη μας έγνοια είναι τα παιδιά γι’ αυτό η εξέλιξη αυτή είναι επιβεβλημένη».

κιβωτόςΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣΟικονόμουΜΚΟΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα