Κηδεία Φίλιππου:Η συνομιλία Χάρι-Ουίλιαμ και η μοναξιά της Βασίλισσας (video)

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor. Με λίγο κόσμο, λόγω της πανδημίας, αλλά τη βασιλική οικογένεια ενωμένη.

Πάνω από 730 μέλη των ενόπλων δυνάμεων συμμετείχαν στην τελετή, αλλά υπήρχε ένα όριο 30 θρηνητών στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, σύμφωνα με τους κανόνες περιορισμού για τον κορονοϊό.

Το φέρετρο με τον Πρίγκιπα Φίλιππο

μεταφέρθηκε σε μικρή απόσταση από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου σε ένα τροποποιημένο Land Rover, το οποίο ο ίδιος ο δούκας βοήθησε να σχεδιάσει.

{https://twitter.com/RoyalFamily/status/1383442336227598337}

Η πριγκίπισσα Άννα και ο πρίγκιπας Κάρολος αποτελούσαν την πρώτη σειρά πίσω από το όχημα, ακολουθούμενοι από τον πρίγκιπα Έντουαρντ και τον πρίγκιπα Ανδρέα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι περπατούσαν μαζί, αλλά στη συνέχεια κάθισαν στις απέναντι πλευρές του διαδρόμου. Ωστόσο, μετά το τέλος της κηδείας εντοπίστηκαν να συνομιλούν μαζί, γεγονός που σχολιάστηκε, μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα για ρίξη στις σχέσεις τους.

Η Βασίλισσα, τέλος, ταξίδεψε μόνη και παρακάθισε επίσης μόνη, φορώντας μάσκα στην τελετή. Είναι 94 ετών και κρίθηκε πως έπρεπε να προστατευθεί από κάθε πιθανότητα να μολυνθεί από κορονοϊό.

{https://twitter.com/STVNews/status/1383483289172725761}

Οι φωτογραφίες της, πάντως, που κάθεται μόνη στο παρεκκλήσι, αποτυπώνουν την πιο χαρακτηριστική στιγμή της τελετής και δεν είναι τυχαίο ότι τα βρετανικά ΜΜΕ στέκονται ιδιαίτερα σε αυτό το στιγμιότυπο.

ΚΗΔΕΙΑΦίλιπποςΒρετανία
Keywords
Τυχαία Θέματα