Κασσελάκης: Θέλω πειθαρχία στις δημόσιες εμφανίσεις-Τσακαλώτος: Πάρε πίσω τις διαγραφές

Ο Στέφανος Κασσελάκης επέστρεψε από τις ΗΠΑ και έδωσε το παρών στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ. Πριν από τη συνεδρίαση είχε συνάντηση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και ένα σύντομο τετ α τετ με την Έφη Αχτσιόγλου.

«Είχα συνάντηση σε παρά πολύ καλό κλίμα με τον Στέφανο Κασσελάκη» έκανε γνωστό ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος αποκάλυψε πως ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

να «πάρει πίσω» τις διαγραφες. Πρόσθεσε μάλιστα πως ο κ. Κασσελάκης είπε πως θα σκεφτεί σοβαρά το αίτημα.

«Θέλω πειθαρχία στα ΜΜΕ στις εμφανίσεις σας και όποιος θέλει κάτι να πει, έχει το ελεύθερο να τα λέει στα όργανα του κόμματος, σύμφωνα με το Καταστατικό», σημείωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης στον κ. Τσακαλώτο.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, πριν από τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος.

Στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου εκτός από τον κ. Κασσελάκη συμμετέχουν οι Ρένα Δούρου, Έφη Αχτσιόγλου, Δώρα Αυγέρη, Θεοδώρα Τζάκρη αλλά και ο πρόεδρος της Κ.Ο Σωκράτης Φάμελλος.

Στο Εκτελεστικό Γραφείο θα αποφασιστεί αν θα συνεδριάσει άμεσα η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος ή αν τα φλέγοντα ζητήματα, όπως οι διαγραφές, θα συζητηθούν στην Κεντρική Επιτροπή που έχει οριστεί να συνεδριάσει στις 11 Νοεμβρίου.

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
Keywords
Αναζητήσεις
kasselakis-thelo-peitharchia-stis-dimosies-emfaniseis-tsakalotos-pare-piso-tis-diagrafes.htm
Τυχαία Θέματα