Κασσελάκης-Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Μήπως ο Μητσοτάκης να αφήσει τις συνωμοσίες;

«Δυο μήνες μετά το ψήφισμα – κόλαφο του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, έρχεται τώρα η έκθεση – κόλαφος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του.

Στην συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολίασε με τη μορφή ερωτήματος: «μετά το Renew Europe του Μακρόν, τους Σοσιαλδημοκράτες του Σολτς και του Σάντσεθ, τους Πράσινους της

Μπέρμποκ και την ευρωπαϊκή Αριστερά -τους οποίους τα κυβερνητικά σενάρια συνωμοσίας έχουν εντάξει στους εχθρούς της χώρας- προστίθεται τώρα άραγε στη λίστα και ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπάιντεν;».

Ακόμη, ρώτησε «γιατί να θέλουν τόσες χώρες και τόσο διαφορετικών αποχρώσεων ηγέτες να πλήξουν -όλοι τους!- τον ”επιτυχημένο” πρωθυπουργό;».

«Μήπως κάτι πάει πολύ λάθος στη χώρα μας; Τόσο λάθος που η διεθνής κοινότητα να μην μπορεί να κάνει πλέον τα στραβά μάτια;», σημείωσε, σχολιάζοντας: «Μήπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να αφήσει τις θεωρίες συνωμοσίας και να κοιταχτεί στον καθρέφτη του;».

Τέλος, ο κ. Κασσελάκης τόνισε για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι «50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα όπου γεννήθηκε, έχουμε χρέος να ανακόψουμε τον θεσμικό κατήφορο».

{https://x.com/skasselakis/status/1782726070757638252}

#ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #Στειτ_Ντιπάρτμεντ #Μητσοτακης #θεωρίες_συνωμοσίας
Keywords
Τυχαία Θέματα