Κασσελάκης: Κομματική πειθαρχία στην ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια

Θέμα κομματικής πειθαρχείας θέτει ενόψει της ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης βρίσκεται στις Βρυξέλλες, αλλά συμμετείχε διαδικτυακά στη συνεδρίαση της Πολιτικης Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και στην παρέμβασή του έστειλα σαφές μήνυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες,

ο κ. Κασσελάκης είπε πως θα υπάρξουν κυρώσεις σε όποιον διαφοροποιηθεί στη γραμμή του κόμματος που είναι υπέρ του νομοσχεδίου.

«Θέλω να ξέρω τι θα γίνει αύριο σε περίπτωση που κάποιος βουλευτής είτε απέχει από την ψηφοφορία, είτε καταψηφίσει», ρώτησε ο Γιάννης Ραγκούσης, με τον Στέφανο Κασσελάκη να του απαντά πως θα υπάρξουν κυρώσεις, σε περίπτωση διαφοροποιήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του κόμματος είπε ότι πρόκειται για αξιακό θέμα και χαρακτήρισε προνόμιο του αρχηγού την επιβολή των όποιων μέτρων, ωστόσο δεν έκανε πουθενά λόγο περί διαγραφών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, κατέθεσε αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία, δείχνοντας πως θέλει να γίνει γνωστό ποιοι θα ψηφίσουν και τι από όλα τα κόμματα.

#ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #ομόφυλα_ζευγάρια #ΣΥΡΙΖΑ #ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Keywords
Αναζητήσεις
kasselakis-kommatiki-peitharchia-stin-psifoforia-gia-ta-omofyla-zevgaria.htm
Τυχαία Θέματα