Κασσελάκης: Καινούργια μέρα για την παράταξη-Πάμε συντεταγμένα σε μεγάλο συνέδριο

Για μια «καινούργια μέρα» για τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο σε παρέμβασή του μια μέρα μετά την ολοκλήρωση της κρίσιμης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα για την παράταξή μας που ενωμένη και με φρέσκες ιδέες και φρέσκο λόγο και με βαθιά κοινωνικό, ανθρωπιστικό και οικολογικό πρόσημο θα πάμε μπροστά και θα ανοίξουμε το κόμμα στην κοινωνία», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

με παρέμβασή του στο Κόκκινο.

Είπε ακόμα ότι τα όργανα του κόμματος απέδειξαν ότι δουλεύουν. «Θα τηρήσω το καταστατικό πλήρως και θα πάμε συντεταγμένα σε ένα μεγάλο συνέδριο που θα είναι συμπεριληπτικό σε όλη την κοινωνία», υπογράμμισε.

Παράλληλα, ανέφερε ότι οι διαφορές μέσα στο κόμμα σε επίπεδο πολιτικής είναι μικρές, σημειώνοντας ότι «δεν είμαι υπέρ της υπερφορολόγησης και δεν πιστεύω ότι η δική μας Αριστερά πρέπει να ντρέπεται με την έπαρση της σημαίας», υπογραμμίζοντας ότι «προχωράμε σε μια σύγχρονη πατριωτική Αριστερά».

Όπως τόνισε, «θα ανοίξουμε το κόμμα σε πολλά μέλη, θα είστε ευπρόσδεκτοι όσοι μας ακούτε να συνεισφέρετε γιατί πιστεύουμε ότι η σοφία του ελληνικού λαού είναι το μεγαλύτερό μας χαρτί σαν κοινωνία και αυτό θέλουμε να μπορέσουμε να εκμαιεύσουμε στο κόμμα μας».

#ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #ΣΥΡΙΖΑ #συνέδριο #Αριστερά
Keywords
Αναζητήσεις
kasselakis-kainourgia-mera-gia-tin-parataxi-pame-syntetagmena-se-megalo-synedrio.htm
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκης, Καινούργια, -Πάμε,kasselakis, kainourgia, -pame