Κασσελάκης από Βόλο: Οι κάτοικοι αφημένοι στη μοίρα τους

Στον Βόλο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (2/10) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκη συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΚΟ του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο.

Τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και η τέως Υπουργός, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, όπως επίσης και πλήθος κόσμου.

Σε δηλώσεις ο κ. Κασσελάκης ανέφερε πως ο χρόνος έχει παγώσει για τους κατοίκους του Βόλου, είναι στη μοίρα τους και πρέπει μόνοι τους να «ξελασπώσουν» από την κατάσταση.

«Είναι

πολύ λυπηρό, είναι απάνθρωπο αυτό το οποίο γίνεται και το χειρότερο απ’ όλα, μαζί με τον ανθρώπινο παράγοντα, έχουμε το τεράστιο κόστος το οποίο πρέπει να διαχειριστεί από εδώ και πέρα ο Έλληνας φορολογούμενος», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Η έλλειψη πρόληψης αυτή τη στιγμή όχι μόνο έχει επηρεάσει ζωές, όχι μόνο χάνει ο κόσμος το βιος του, αλλά οι νέες γενιές θα πληρώσουν το μαλλί. Είναι απαράδεκτο. Και μετά αναρωτιόμαστε πώς η Ελλάδα είναι μόνιμα καταχρεωμένη; Πώς να μην είναι αν δεν κάνουν τη δουλειά τους όσοι είναι αιρετοί; Πώς να μην είναι;», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενώπιον των ΜΜΕ.

{https://twitter.com/skasselakis/status/1708774643106979964}

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣΒΟΛΟΣΣΥΡΙΖΑΠΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα