Καρατζαφέρης για Σαμαρά: Άπαξ προδότης πάντα προδότης

Σκληρή γλώσσα για τη στάση του Αντώνη Σαμαρά απέναντι στην κυβέρνηση χρησιμοποίησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Αναφορικά με την τροπολογία για τους παράτυπους μετανάστες που εργάζονται στην Ελλάδα ο κ. Καρατζαφέρης

τάχθηκε υπέρ της τροπολογίας που προωθεί η κυβέρνηση:

«Μιλάμε για αυτόν που είναι ήδη εδώ επομένως εμείς τον θέλουμε αυτόν να συνεχίσει να ζει στο ημίφως ή χρειάζεται να πάρουμε μια γενναία απόφαση και να πούμε «δεν υπάρχουν χέρια» και πρέπει να ενισχύσουμε λίγο την αγροτική παραγωγή ακόμα και το ελληνικό που θέλουν κάποιοι».

Πρόσθεσε ακόμα πως «δυστυχώς αυτή η ασύδοτη πολιτική των επιδομάτων έχει κάνει όλο τον κόσμο τεμπέλη. Όταν ο άλλος ενθυλακώνει 500€ και παραπάνω τη βγάζει στις καφετέριες δεν πάει να δουλέψει για 700. Αν δεν κοπεί η πολιτική των επιδομάτων για να σφιχτεί ο άλλος να πάει να δουλέψει δεν θα πάει να δουλέψει. Να κοπούν τα επιδόματα για να πανε να δουλέψουν, όσο υπάρχουν τα επιδόματα δεν δουλεύουν».

Αναφορικά με τις διαφωνίες του κ.Σαμαρά για την τροπολογία, αλλά και τα ελληνοτουρκικά ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ σχολίασε:

«Έχω την αίσθηση ότι κάποιος τον βάζει. Δεν είναι πρωτογενές το θέμα, κάποιος από πίσω ο οποίος έχει κάποιες ενστάσεις και αιτιάσεις με τον Μητσοτάκη τον σπρώχνει».

Σε ερώτηση για το αν εννοεί οικονομικά συμφέροντα απάντησε: «Ναι διάφορα τέτοια πράγματα αλλά δεν είναι η ώρα... Κάποιος τον βάζει από πίσω... Άπαξ προδότης πάντα προδότης, ό,τι έκανε ακριβώς πριν τριάντα χρόνια».

#Καρατζαφέρης #Σαμαράς #ΝΔ #τροπολογία
Keywords
Τυχαία Θέματα