Ισραηλινή επίθεση στα αεροδρόμια σε Δαμασκό και Χαλέπι- Ένας νεκρός

Το Ισραήλ βομβάρδισε νωρίς την Κυριακή (22/10) τα αεροδρόμια στη Δαμασκό και το Χαλέπι, με έναν εργαζόμενο να χάνει τη ζωή του, όπως μεταδίδουν τα συριακά ΜΜΕ.

Τα δύο αεροδρόμια παραμένουν κλειστά, και οι προγραμματισμένες πτήσεις από και προς τα δύο αεροδρόμια μεταφέρονται στο αεροδρόμιο της Λατάκειας, ανακοίνωσε το συριακό Υπουργείο Μεταφορών.

Το νέο ισραηλινό χτύπημα έρχεται μία εβδομάδα μετά την πραγματοποίηση παρόμοιων επιθέσεων.

Το χτύπημα ήταν το πιο εκτεταμένο μέχρι στιγμής και περιλάμβανε περισσότερα

πυρομαχικά από αυτά που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Γάζα εναντίον στόχων της Χαμάς. Οι διάδρομοι και στα δύο αεροδρόμια βομβαρδίστηκαν εν μέσω πραγματικών ανησυχιών ότι δυνάμεις και προηγμένα όπλα από το Ιράν και το Ιράκ θα έφταναν για να αναπτυχθούν στη Συρία και τον Λίβανο.

Νωρίτερα, ο στρατός δήλωσε ότι πραγματοποίησε αεροπορική επιδρομή στο τέμενος Αλ-Ανσάρ στην πόλη Τζενίν στη Δυτική Όχθη. Μέσα στο τζαμί, όπως ισχυρίζεται ο στρατός, υπήρχε ένα τρομοκρατικό συγκρότημα που στεγαζόταν η Χαμάς και η ισλαμική Τζιχάντ που ήταν υπεύθυνοι για πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις τους τελευταίους μήνες και σχεδίαζαν μια επικείμενη τρομοκρατική επίθεση.

ΙσραήλΔαμασκόςΧαλέπιΙράνΧαμάςΣΥΡΙΑ
Keywords
Αναζητήσεις
israilini-epithesi-sta-aerodromia-se-damasko-kai-chalepi--enas-nekros.htm
Τυχαία Θέματα
Ισραηλινή, Δαμασκό, Χαλέπι-,israilini, damasko, chalepi-