Ισραήλ: Ξεκίνησε εκστρατεία τεστ αντισωμάτων για παιδιά

Εκστρατεία διεξαγωγής τεστ αντισωμάτων κατά του κορονοϊού για τα παιδιά ηλικίας τριών ετών και πάνω ξεκίνησε το Ισραήλ, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά.

Παρά την αύξηση του αριθμού των μολύνσεων στη χώρα, που συνδέεται με τη μετάλλαξη Δέλτα, η ισραηλινή κυβέρνηση θέλει να αποφύγει την πιθανότητα αναβολής της επιστροφής στις τάξεις, η οποία προβλέπεται για την 1η Σεπτεμβρίου.

Το Ισραήλ εκκίνησε

τον εμβολιασμό των παιδιών άνω των 12 ετών και αυτή η εκστρατεία τεστ αντισωμάτων στοχεύει στα παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών.

Κατά το υπουργείο Παιδείας της χώρας, αυτά τα τεστ θα επιτρέψουν να μελετηθούν τα αντισώματα που αναπτύσσουν τα παιδιά, εφόσον έχουν ήδη μολυνθεί.

Τα παιδιά, τα οποία θα έχουν αναπτύξει επαρκή αριθμό αντισωμάτων δεν θα αναγκάζονται να μπουν σε καραντίνα, στην περίπτωση που έχουν εκτεθεί σε ένα άτομο που έχει προσβληθεί από τη νόσο, περιορίζοντας τα προβλήματα στα σχολεία.

Με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής της Ιερουσαλήμ, ο δήμαρχος Μοσέ Λεόν ζήτησε τους γονείς να πάνε τα παιδιά τους να κάνουν το δωρεάν τεστ 15 λεπτών, που γίνεται με μια βελόνα στο δάκτυλο.

ΙσραήλαντισώματαΠΑΙΔΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα