Ηράκλειο: 66χρονος βίαζε και εξέδιδε ανήλικο μέσω διαδικτύου

Άλλη μια υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ανηλίκου έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά με θύμα ένα ανήλικο αγόρι στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας 66χρονος φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε το αγόρι από την ηλικία των 11 ετών.

Οι Αρχές έχουν ήδη συλλάβει τον 66χρονο, ενώ έχει ταυτοποιηθεί για την υπόθεση ένας ακόμη Ηρακλειώτης, 46 ετών.

Αναζητούνται κι άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση, καθώς φέρονται κι αυτά να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τον ανήλικο, ενώ γίνεται προσπάθεια να εντοπιστούν οι χρήστες πλατφόρμας μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο 66χρονος φέρεται να προσέγγιζε επί δύο χρόνια, από το 2018, το 11χρονο τότε αγόρι, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος των γονιών του.

Αφού κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές Aρχές.

Φέρεται να κακοποιούσε το παιδί και το φωτογράφιζε είτε γυμνό είτε με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και σελίδα στο ίντερνετ από όπου «ψώνιζε» πελάτες.

Συνολικά, αναζητούνται 29 χρήστες της εν λόγω σελίδας, ενώ ο 66χρονος είχε ανεβάσει, σε ειδική πλατφόρμα, φωτογραφίες του παιδιού για να «αλιεύσει» όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες και από άλλες ομάδες. Το ίδιο πρόσωπο είχε φτιάξει τρία ψεύτικα προφίλ και κατάφερνε να συνομιλεί με διάφορα άτομα στέλνοντας πορνογραφικό υλικό με «πρωταγωνιστή» τον ανήλικο.

Οι γονείς του ανήλικου φέρονται να μην είχαν αντιληφθεί το παραμικρό.

ΗράκλειοΚρήτηΑΝΗΛΙΚΟΣΔιαδίκτυοΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα