Η χαμηλότερη ποσότητα Bitcoin στα ανταλλακτήρια από το 2017

Πάνω από τα 30.000 δολάρια παραμένει η τιμή του Bitcoin, καταγράφοντας ένα μίνι ράλι. Παρόλα αυτά, οι επενδυτές δείχνουν να προβληματίζονται, αποσύροντας το δημοφιλές κρυπτονόμισμα από τα ανταλλακτήρια, καθώς η εμπιστοσύνη τους σε αυτές τις πλατφόρμες συνεχίζει να μειώνεται.

Η ποσότητα Bitcoin που διατηρείται σε διευθύνσεις ανταλλακτηρίων βρίσκεται σε διαρκή πτώση μετά την κρίση του COVID-19, σύμφωνα με την τελευταία ανάλυση της Glassnode.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, καταγράφεται πτώση 11,7% στα 2,27 εκατομμύρια BTC, σηματοδοτώντας το χαμηλότερο επίπεδο

από τις 21 Δεκεμβρίου 2017.

Μια τέτοια τάση συνήθως θεωρείται ανοδική για το υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο.

Την τάση αυτή επιβεβαιώνει περαιτέρω και η πτωτική πορεία του «exchange whale ratio», ενός δείκτης που μετρά την αναλογία μεταξύ του αθροίσματος των δέκα κορυφαίων συναλλαγών Bitcoin προς τις συναλλαγές και τη συνολική εισροή συναλλαγών.

Τα δεδομένα της CryptoQuant υποδηλώνουν ότι η πίεση πώλησης στην αγορά μπορεί να μειώνεται αυτή τη στιγμή, καθώς οι χαμηλές τιμές του εν λόγω δείκτη υποδηλώνουν ότι οι «φάλαινες (whales)» κάνουν συσσώρευση αντί να πουλούν σημαντικά περισσότερο από την υπόλοιπη αγορά κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων. Ανέφερε επίσης ότι η τρέχουσα κατάσταση της αγοράς μοιάζει με τον ανοδικό κύκλο του 2019.

Η πρόσφατη άνοδος της τιμής του Bitcoin προκλήθηκε από τον μεγαλύτερο διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, τη BlackRock, που κατέθεσε αίτηση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) για ένα spot BTC ETF.

Bitcoinκρυπτονομίσματα
Keywords
Αναζητήσεις
i-chamiloteri-posotita-bitcoin-sta-antallaktiria-apo-to-2017.htm
Τυχαία Θέματα