Η Nordic Shipholding πουλά τα τρία τελευταία της δεξαμενόπλοια

10:47 9/1/2022 - Πηγή: Reporter

Με το ξεκίνημα της χρονιάς, καθεμία από τις τρεις εξ ολοκλήρου θυγατρικές της Nordic Shipholding υπέγραψε μνημόνιο συμφωνίας πώλησης και αγοράς για την πώληση των πλοίων Nordic Anne, Nordic Amy και Nordic Agnetha, που κατασκευάστηκαν όλα το 2009.

Το Nordic Agnetha και το Nordic Amy είναι δεξαμενόπλοια MR1 (μεσαίου μεγέθους) χωρητικότητας 37.800 dwt, ενώ το Nordic Anne

είναι ένα δεξαμενόπλοιο LR1 (μεγάλου μεγέθους) χωρητικότητας 73.800 dwt. Τα δεξαμενόπλοια μεγέθους Handysize χρησιμοποιούνται στο Hafnia Handy Pool (κοινοπραξία) και το LR1 στο Hafnia LR1 Pool (πρώην Straits Pool), και τα δύο εκμεταλλευόμενα από την εταιρεία Hafnia στην Κοπεγχάγη.

Τα πλοία αναμένεται να παραδοθούν στους νέους ιδιοκτήτες τους τον Φεβρουάριο/Μάρτιο του 2022, σύμφωνα με την Nordic Shipholding.

Νωρίτερα φέτος, η Nordic Shipholding έθεσε προς πώληση τα τρία εναπομείναντα πλοία της εταιρείας, αφού απέτυχε να βρει εταίρο συγχώνευσης. Από τον Νοέμβριο του 2020, η εταιρεία προσπαθεί να βρει πιθανούς εταίρους συγχώνευσης και δανειστές προκειμένου να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα. Ωστόσο, αυτές οι προσπάθειες ήταν ανεπιτυχείς.

Nordic ShipholdingδεξαμενόπλοιαΝΑΥΤΙΛΙΑΠλοία
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
Nordic Shipholding,