Εξάρχεια: Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε κτίριο επί της οδού Στουρνάρη

Αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 6 το πρωί της Δευτέρας, σε κτίριο επί της οδού Στουρνάρη 4 στα Εξάρχεια, παρουσία εισαγγελέα. Σημειώνεται ότι αργά το βράδυ της Κυριακής στο ίδιο κτίριο συνελήφθησαν δύο άτομα και κατασχέθηκαν μολότοφ, πέτρες και αντισφυξιογόνες μάσκες.

Στο κτίριο επί της οδού Στουρνάρη οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνες στο εσωτερικό του, ενώ ισχυρή παρουσία βρίσκεται και έξω από το κτίριο. Η αστυνομία πραγματοποιεί εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, ενώ

η πλατεία των Εξαρχείων παραμένει αποκλεισμένη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ερευνώνται χώροι του κτηρίου που εκτιμάται ότι αποτελούσαν «ορμητήρια» για επιθέσεις κατά αστυνομικών δυνάμεων.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τις χθεσινές επιχειρήσεις της Αστυνομίας, στο περιθώριο των εκδηλώσεων και της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου προσήχθησαν στην Αθήνα συνολικά 41 άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν 28.

Ειδικότερα, εκτός από τις δύο συλλήψεις στην Στουρνάρη, συνελήφθησαν έξι άτομα σε δώμα κτιρίου στην οδό Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μολότοφ, αντιασφυξιογόνες μάσκες, γάντια, πέτρες και άλλα αντικείμενα και άλλα 20 άτομα στην πλατεία Εξαρχείων, μετά τη λήξη των πορειών, για επιθέσεις σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων.

Εξάρχειααστυνομική επιχείρησηΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα