Έρχονται νέες εκπτώσεις στο φυσικό αέριο από τον Δεκέμβριο

Νέες εκπτώσεις στο φυσικό αέριο εξετάζει η ΔΕΠΑ για τον Δεκέμβριο και το α' τρίμηνο του 2022, κάτι που επιβεβαιώνει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ήδη για τον Νοέμβριο έχει ανακοινωθεί έκπτωση 15%, αλλά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής», για τον τελευταίο μήνα του χρόνου υπάρχει στο τραπέζι η πρόταση διπλασιασμού της στο 30%.

Μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», ο πρωθυπουργός επιβεβαιώνει ότι η ΔΕΠΑ

ήδη εξετάζει την αύξηση της έκπτωσης στο φυσικό αέριο για τους οικιακούς καταναλωτές για το μήνα Δεκέμβριο όπου οι καταναλώσεις είναι αυξημένες, ενώ ανάλογη πρόνοια θα ληφθεί και για το α' τρίμηνο του 2022.

Άλλωστε, το οικονομικό επιτελείο εξετάζει έτσι κι αλλιώς νέα μέτρα στήριξης των νοικοκυριών, μετά την εκτόξευση του πληθωρισμού που ωθήθηκε σε μεγάλο ποσοστό και από την τρομακτική άνοδο των τιμών της ενέργειας.

Στη συνέντευξή του ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθαρίζει για άλλη μια φορά ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, ενώ μεταξύ άλλων στέλνει σαφή μηνύματα στην Τουρκία, μιλά για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και ξεκαθαρίζει ότι, αυτή τη στιγμή, δεν εξετάζεται η επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

ΔΕΠΑΜητσοτακηςΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟεκλογέςεκπτώσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα