Επεισόδια στη Νομική: Απολογήθηκαν οι έξι κατηγορούμενοι- Αρνούνται τις κατηγορίες

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των έξι συλληφθέντων για τα επεισόδια της Νομικής, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας διδακτορικός φοιτητής.

Μπορεί να ολοκληρώθηκαν οι απολογίες, αλλά είναι σε εξέλιξη διαδικασία, καθώς αναμένεται, πλέον, η διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα για το θέμα της προφυλάκισης των έξι κατηγορουμένων.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι έξι συλληφθέντες στις απολογίες τους αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι ήταν μεν στην Νομική, αλλά για άλλη εκδήλωση

και δεν συμμετείχαν στην επίθεση κατά του διδακτορικού φοιτητή στις 30 Απριλίου του 2025.

Κατηγορούνται για πολύ σοβαρά αδικήματα: ένα κακούργημα για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και ακόμη οκτώ πλημμελήματα.

Για την ίδια υπόθεση έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και σε βάρος μιας γυναίκας που δεν έχει συλληφθεί, για υπόθαλψη εγκληματία, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα τρία πρόσωπα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Έξω από το κτίριο όπου στεγάζονται τα ανακριτικά γραφεία, βρίσκονται περίπου 200 άτομα από το πρωί, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες.

#Νομική #ΑΠΟΛΟΓΙΑ #συλληφθέντες #ΕΡΤ
Keywords
Αναζητήσεις
epeisodia-sti-nomiki-apologithikan-oi-exi-katigoroumenoi--arnountai-tis-katigories.htm
Τυχαία Θέματα