Ένταση με τον Κούγια στη δίκη Πισπιρίγκου

Επεισοδιακά ξεκίνησε η εξέταση του καθηγητή Τοξικολογίας, επικεφαλής του εργαστηρίου Τοξικολογίας στο ΑΠΘ Νικόλαου Ράικου από τον συνήγορο υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια.

Ο μάρτυρας από την εξέταση που διενήργησε αποφάνθηκε πως το παιδί δέχθηκε θανατηφόρα δόση κεταμίνης, με τον Αλέξη Κούγια να τον αμφισβητεί ευθέως και να του εξαπολύει προσωπική επίθεση.

Αφορμή αποτέλεσε ο εξής διάλογος που είχε προηγηθεί στο ακροατήριο μεταξύ του κ. Κούγια

και του μάρτυρα.

Αλ. Κούγιας: Στις 14/3/22 ήταν η γνωμοδότηση σας στην ανακρίτρια κυρία Σαλάππα με βάση την οποία συνελήφθη η κατηγορούμενη. Για αυτήν την ανακάλυψη σας έχετε κάνει κάποια δημοσίευση;

Ν. Ράικος: Υπάρχει δημοσίευση. Για τη μέθοδο αυτή υπάρχει δημοσίευση από τον Φλεβάρη του 2022.

Αλέξης Κούγιας: Ντροπή σου. Ο Θεός δε θα σε συγχωρήσει ποτέ. Έχεις κάνει δημοσίευση πριν τη γνωμοδότηση; Ντροπή σου. Αθεόφοβε και κάνε μου μήνυση. Τώρα κάνε μου μήνυση!

Ο κ. Κούγιας ζήτησε εκείνη την ώρα διακοπή από το δικαστήριο. Το αίτημα έγινε δεκτό και ο ποινικολόγος αποχωρώντας από την αίθουσα φώναξε στον κ. Ράικο «επιστήμονα, απατεώνα». Η ένταση μάλιστα συνεχίστηκε για λίγο και εκτός αίθουσας. Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου φώναζε στο διάδρομο προς τον κ. Ράϊκο: «Απατεώνα, απατεώνα. Επιστημονικέ απατεώνα. Κάνε μου μήνυση τώρα»!

ΚούγιαςΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα