ΕΛΑΣ-Κασσελάκης: Ζήτησε φύλαξη του ιδίου και προσώπου του περιβάλλοντός του

00:10 2/9/2023 - Πηγή: Reporter

Ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής (1/9) η Ελληνική Αστυνομία, για το θέμα που προέκυψε σήμερα, με τη διάθεση αστυνομικών για τη φύλαξη του Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «ο συγκεκριμένος υποψήφιος αιτήθηκε τη φύλαξη του ιδίου, καθώς και προσώπου του περιβάλλοντός του».

Κατόπιν της δημόσιας τοποθέτησης του κ. Κασσελάκη (μέσω twitter έκανε γνωστό ότι ζήτησε την ανάκληση της φρουράς) η αστυνομική

δύναμη που είχε διατεθεί θα αποσυρθεί.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναλυτικά

Σχετικά με τη διάθεση αστυνομικών για την προστασία υποψηφίου προέδρου κόμματος, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα.

Ο συγκεκριμένος υποψήφιος αιτήθηκε τη φύλαξη του ιδίου, καθώς και προσώπου του περιβάλλοντός του.Το αίτημα διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες. Για τη διαχείριση του αιτήματος και τη διάθεση των αστυνομικών δυνάμεων ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία από τις αρμόδιες υπηρεσίες.Κατόπιν δημόσιας τοποθέτησης για τη μη διάθεση του εν λόγω αστυνομικού προσωπικού η αστυνομική δύναμη που είχε διατεθεί θα αποσυρθεί.

Παραιτείται της αστυνομικής φρουράς ο Στέφανος Κασσελάκης

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε κάνει ανάρτηση για το θέμα, στην οποία παραδέχθηκε ότι ζήτησε φύλαξη του ιδίου, ωστόσο δεν ανέφερε ότι είχε αιτηθεί και τη φύλαξη προσώπου του περιβάλλοντός του, όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ.

ΕΛΑΣΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
Keywords
Αναζητήσεις
elas-kasselakis-zitise-fylaxi-tou-idiou-kai-prosopou-tou-perivallontos-tou.htm
Τυχαία Θέματα