Εκλογές «από τον Απρίλιο και μετά»- Έμφαση στην αύξηση μισθών

12:58 4/1/2023 - Πηγή: Reporter

Η... προεκλογική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (4/1), αλλά δεν προκύπτει κάτι νεότερο σχετικά με το χρόνο των εκλογών, που προσδιορίζονται «από τον Απρίλιο και μετά».

Αμέσως μετά το τέλος της σύσκεψης, κυβερνητικές πηγές σημειώνουν πως έγινε ο προγραμματισμός του επόμενου διαστήματος, χωρίς να "κλειδώσουν" συγκεκριμένες ημερομηνίες για τις εκλογές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, συζητήθηκε ο προγραμματισμός του νομοθετικού

έργου και τα νομοσχέδια που επεξεργάζονται τα υπουργεία. Θυμίζουμε πως η κυβέρνηση έχει επιλέξει να φέρει τουλάχιστον 30 νομοσχέδια μέχρι τις εκλογές.

Το Μαξίμου επίσης θέλει να οργανώσει όσο καλύτερα γίνεται τον απολογισμό, αλλά και την προβολή του κυβερνητικού έργου ανα τομέα "ώστε το έργο που έχει παραχθεί να μην χαθεί στην αντιπαράθεση της προεκλογικής περιόδου".

Έγιναν γνωστά ακόμα τα εξής:
- Οι βασικές αρχές του προγράμματος για την επόμενη 4ετία θα δίνουν έμφαση στην αύξηση των μισθών.
- Θα υπάρξει προβολή των περιφερειακών αναπτυξιακών προγραμμάτων, με τα έργα που έχουν γίνει κι αυτά που έχουν σχεδιαστεί

Σε ό,τι αφορά τον ίδιο τον Πρωθυπουργό θα έχει νέο γύρο περιοδειών σε όλη την Ελλάδα, ενώ το ίδιο θα κάνουν υπουργοί και κομματικά στελέχη.

Τέλος, κυβερνητικές πηγές σημειώνουν πως "ο Πρωθυπουργός είναι συνεπής στη δέσμευσή του για εκλογές στο τέλος της 4ετίας. Θα προσδιορίσει ο ίδιος ποια είναι η κατάλληλη ημερομηνία από τον Απρίλιο και μετά".

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

εκλογέςΜητσοτακηςημερομηνίαΑπρίλιος
Keywords
Τυχαία Θέματα