Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Δεν θα έπρεπε να είναι φυλακή-Αισθάνεται προδομένη

«Η Εύα Καϊλή ζει έναν εφιάλτη στη φυλακή, μια καταστροφή», τόνισε ο δικηγόρος της πρώην αντιπροέδρου του ευρωκοινοβουλίου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, υποστηρίζοντας πως «είναι αθώα».

Ειδικότερα, σε δηλώσεις του στην Corriere Della Sera ο κ. Δημητρακόπουλος επισήμανε ότι η Εύα Καϊλή

δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή για το σκάνδαλο του Κατάρ, επειδή, όπως υπογραμμίζει ο ίδιος, δεν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής της.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ανέφερε ότι «μετά από όσα διάβασε στους φακέλους της έρευνας, αισθάνεται προδομένη. Το όνομά της χρησιμοποιήθηκε εν αγνοία της, πριν από την ημέρα της σύλληψης δεν γνώριζε τίποτα για τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι, τα χρήματα δεν ήταν δικά της ούτε τα φύλαγε».

Σε ερώτηση αν αποφυλακιστεί η Καϊλή, θα μείνει στο Βέλγιο ή θα επιστρέψει στην Ελλάδα, ο κ. Δημητρακόπουλος σημείωσε ότι «θα παραμείνει στο Βέλγιο και θα αγωνιστεί μέχρι να αναγνωριστεί η αθωότητά της».

Τέλος αναφερόμενος στο παιδί της, ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε ότι «η καρδιά της αιμορραγεί κυριολεκτικά για το 22 μηνών παιδί της, το οποίο είναι μόνο του και μπορεί να στηρίζεται μόνο στον ηλικιωμένο παππού του».

ΔημητρακόπουλοςΕύα ΚαϊλήφυλακήQATARGATE
Keywords
Τυχαία Θέματα