Δίκη Τοπαλούδη: Διεκόπη για τις 10 Μαρτίου- Ξέσπασε η μητέρα

Για τις 10 Μαρτίου διεκόπη η δίκη για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018, η οποία εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό έπειτα από αίτημα της υπεράσπισης.

Η υπόθεση εκφωνήθηκε και το δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων με παρόντα στο εδώλιο μόνο τον έναν, τον ελληνικής καταγωγής, κατηγορούμενο και απόντα τον συγκατηγορούμενο του αλβανικής καταγωγής.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του δεύτερου εξήγησε ότι ανέλαβε πρόσφατα την υπόθεση και είπε πως θέλει χρόνο για να μελετήσει την δικογραφία.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα

και έδωσε επόμενη δικάσιμο στις 10 Μαρτίου, προκαλώντας την έκρηξη των γονέων του θύματος που οργισμένοι φώναζαν πως οι κατηγορούμενοι τους εμπαίζουν.

Μάλιστα, η μητέρα της Ελένης, Κούλα Τοπαλούδη, σε έξαλλη κατάσταση φώναζε ότι με την τακτική της υπεράσπισης οι ίδιοι ταλαιπωρούνται με τα συνεχή ταξίδια από το Διδυμότειχο, όπου κατοικούν, στην Αθήνα.

«Αφήσαμε το παιδί μας και μας λέτε να έρθουμε πάλι από το Διδυμότειχο, κτήνη! Να ψοφήσεις ρε! Καρκίνε! Γουρούνια απάνθρωπα είστε! Από το Θεό να το βρείτε. Θα σας κάψω όλους», φώναζε μεταξύ άλλων.

Στο πλευρό της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε η Αννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου δεκάδες μέλη γυναικείων οργανώσεων είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί σε συμπαράσταση των θυμάτων.

Οι δύο δράστες έχουν καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια και επιπλέον 15ετη κάθειρξη, με το δικαστήριο να κρίνει ότι δεν δικαιούνται κανένα ελαφρυντικό.

ΤοπαλούδηΔΙΚΗΔΙΑΚΟΠΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα