Διεγράφησαν €30 χιλ. από στεγαστικό δάνειο με παρέμβαση της ΕΕΚΕ

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές σε τράπεζες και ΔΕΚΟ, ενός 47χρονου υπερχρεωμένου καταναλωτή με αναπηρία, του οποίου το εισόδημα από μισθωτή εργασία δεν ξεπερνά τα 400 ευρώ μηνιαίως, οδήγησαν στην διακοπή παροχής ρεύματος και νερού.

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, κλήθηκε να διαχειριστεί το στεγαστικό δάνειο του 47χρονου, ύψους 47.132 ευρώ, για

το οποίο πέτυχε διαγραφή ποσοστού 64,36%, δηλαδή 30.332 ευρώ. Το υπόλοιπο ποσό ρυθμίστηκε σε 60 μηνιαίες δόσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΚΕ:

Αβέβαιο το μέλλον των ατόμων με αναπηρία εξαιτίας της μη δυνατότητας εύρεσης εργασίας, του χαμηλού εισοδήματος, της ακρίβειας. Τρανταχτό παράδειγμα η υπόθεση 47χρονου υπερχρεωμένου καταναλωτή με αναπηρία του οποίου το εισόδημα από μισθωτή εργασία δεν ξεπερνά τα 400€ μηνιαίως. Κατάληξη της οικονομικής του κατάστασης και των οφειλών του, ήταν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του σε τράπεζες και ΔΕΚΟ με αποτέλεσμα τη διακοπή παροχής ρεύματος και νερού.

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας κλήθηκε να διαχειριστεί στεγαστικό δάνειο ύψους 47.132,00€ για το οποίο πέτυχε διαγραφή ποσοστού 64,36%, δηλαδή 30.332,00€. Το υπόλοιπο ποσό ρυθμίστηκε σε 60 μηνιαίες δόσεις.

H ΕΕΚΕ παρέχει από το 2010 στους καταναλωτές υποστήριξη και συμβουλευτική για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους προς τα πιστωτικά ιδρύματα.

Καλούνται οι καταναλωτές που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στη ρύθμιση των οφειλών τους, να επικοινωνούν με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

On line φόρμα υποβολής αιτήματος: https://eeke.gr/activities-of-e-e-k-e-2/rithmisi-ofilon/ e-mail: [email protected] Τel :210-8817730 Web: www.eeke.gr fb: www.facebook.com/enosikatanaloton/ #ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ_ΔΑΝΕΙΑ #εεκε #ληξιπρόθεσμες_οφειλές
Keywords
Τυχαία Θέματα