Διάγγελμα Νετανιάχου: Τα πλήγματα κατά της Χαμάς μόλις άρχισαν

Σε ένα ακόμη διάγγελμα προχώρησε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, μετά τις επιθέσεις από την πλευρά της Χαμάς.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός της χώρας τόνισε ότι οι αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα ήταν «μόνον η αρχή» και πρόσθεσε ότι οι Αρχές κάνουν «τα πάντα για τους Ισραηλινούς που κρατούνται αιχμάλωτοι στη Γάζα».

«Ήθελαν πόλεμο και θα τον έχουν» σημείωσε ο ίδιος και επανέλαβε την έκκληση προς τους ηγέτες της αντιπολίτευσης για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Ανεβάζοντας το επίπεδο του συναγερμού, ζήτησε η επίτευξη της συσπείρωσης να γίνει άμεσα.

«Σκοπός μας είναι η ενότητα της χώρας. Είμαστε όλοι ενωμένοι αυτή τη στιγμή». «Το πιο σημαντικό είναι να μην χάνουμε την ψυχραιμία μας. Γνωρίζω ότι όλοι θέλουμε απτά αποτελέσματα, αλλά θα χρειαστεί χρόνος», συμπλήρωσε.

«Σε οποιοδήποτε μέρος επιχειρεί η Χαμάς θα μετατραπεί σε ερείπια. Αυτό συμβαίνει ήδη και θα συνεχίσει να συμβαίνει».

«Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το Ισραήλ με κάθε τρόπο και οι εχθροί του Ισραήλ καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό» συμπλήρωσε, ευχαριστώντας τη Δύση για τη στάση της. «Όλοι οι εχθροί μας γνωρίζουν ότι ήταν τρομερό λάθος να επιτεθούν στο Ισραήλ. Αυτό που θα κάνουμε τις επόμενες ημέρες θα μείνει στην ιστορία» κατέληξε.

διάγγελμαΝετανιαχουΙσραήλΧαμάςΓάζα
Keywords
Αναζητήσεις
diangelma-netaniachou-ta-pligmata-kata-tis-chamas-molis-archisan.htm
Τυχαία Θέματα
Διάγγελμα Νετανιάχου, Χαμάς,diangelma netaniachou, chamas