Δεν σχεδιάζονται απολύσεις διαβεβαιώνει το Twitter- Διαψεύδει την Washington Post

Η διοίκηση της εταιρείας Twitter Inc, διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι δεν σχεδιάζονται απολύσεις μετά τη συμφωνία για την εξαγορά της από τον Έλον Μασκ, παρά το δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post κατά το οποίο ο επιχειρηματίας σκοπεύει να μειώσει το προσωπικό κατά το 75%.

Ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας, ο Σον Έτζετ, τόνισε σε μήνυμα προς τους εργαζόμενους πως δεν σχεδιάζονται απολύσεις, σύμφωνα με πηγές που το διάβασαν.

Παράλληλα, το Bloomberg

ανέφερε ότι μέσα στο Twitter κυκλοφορεί εσωτερικό σημείωμα που αναφέρει ότι «δεν υπάρχουν σχέδια για απολύσεις σε όλη την εταιρεία».

Τι ανέφερε η WP

Ωστόσο, η Washington Post έγραψε ότι απολύσεις θα γίνουν στο Twitter έτσι και αλλιώς τους επόμενους μήνες, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Ήδη, από τον Ιούλιο η εταιρεία έχει ανακοινώσει σημαντική επιβράδυνση των προσλήψεων, ακολουθώντας την τάση στον ευρύτερο τεχνολογικό κλάδο, όπου πολλές εταιρείες έχουν είτε παγώσει τις προσλήψεις ή και προχωρήσει σε απολύσεις.

Εξαγορά του Twitter

Υπενθυμίζεται ότι η εξαγορά του Twitter εξελιχθεί σε ένα σήριαλ, καθώς ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου έκανε πίσω από την ύψους 44 δισ. δολαρίων προσφορά του, με αποτέλεσμα να απειλείται με μια δικαστική διαμάχη.

Τελικά, άλλαξε ξανά γνώμη, λέγοντας ότι θα προχωρήσει στην εξαγορά, αν και έχει παραδεχθεί ότι το τίμημα των 44 δισ. δολαρίων είναι πολύ υψηλό.

TwitterαπολύσειςΈλον ΜασκWashington PostΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα