Δείτε live: 9ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων- Νέοι εξαγωγικοί ορίζοντες

Με τη συμμετοχή 21 ανώτατων κυβερνητικών και θεσμικών εκπροσώπων, καθώς και εκπροσώπων ελληνικών και γερμανικών εταιρειών του κλάδου τροφίμων και ποτών, πραγματοποιείται στη Φλώρινα, 28 και 29 Νοεμβρίου, το 9ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων με τίτλο "Νέοι εξαγωγικοί ορίζοντες για την αγροδιατροφή – Προϊόντα της Δ. Μακεδονίας στη γερμανική αγορά", το οποίο συνδιοργανώνεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την

BASF ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, την Πρεσβεία της Ελλάδος στο Βερολίνο, την Enterprise Greece Invest & Trade και το Επιμελητήριο Φλώρινας.

Οι συμμετέχοντες στο διήμερο φόρουμ, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έχοντας χρυσό χορηγό την Τράπεζα Πειραιώς, θα εστιάσουν σε κρίσιμα για τον κλάδο τροφίμων και ποτών ζητήματα, όπως η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων, το δυναμικότερο άνοιγμά τους στη γερμανική αγορά και η αναζήτηση νέων πηγών χρηματοδότησης επενδυτικών ή άλλων σχετικών δράσεων.

Κεντρικός ομιλητής του φόρουμ θα είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ ο κ. Ιωάννης Χανιωτάκης, Senior Director της Αγροτικής Τραπεζικής, του Ομίλου Τράπεζα Πειραιώς, θα μιλήσει για την υλοποίηση επενδύσεων μέσα από την αξιοποίηση των σύγχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων.

Δείτε live

Αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ

#ΦΟΡΟΥΜ_ΤΡΟΦΙΜΩΝ #προϊόντα
Keywords
Τυχαία Θέματα