Μπρος γκρεμός (Μπάιντεν) και πίσω ρέμα (Τραμπ) για τους Αμερικανούς

Δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Quinnipiac που δημοσίευσε η New York Daily News αποκαλύπτει τον προβληματισμό των Αμερικανών πολιτών σχετικά με τις υποψηφιότητες Τζο Μπάιντεν και Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης προκύπτει πως η πλειοψηφία των Αμερικανών δεν θεωρεί κανέναν από τους

δύο επικρατέστερους υποψήφιους ικανό για τις απαιτήσεις της Προεδρείας των ΗΠΑ.

Το 64% του δείγματος έκρινε ότι ο κ. Μπάιντεν, 81 ετών, δεν είναι ικανός να αναλάβει δεύτερη θητεία λόγω της διανοητικής του κατάστασης.

Το 51% ωστόσο θεωρεί το ίδιο για τον κ. Τραμπ, που είναι 77 ετών.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν —η πνευματική διαύγεια του οποίου απασχόλησε το τελευταίο διάστημα τα ΜΜΕ, ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση πορίσματος του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Χουρ για την υπόθεση του χειρισμού απορρήτων εγγράφων, στο οποίο περιγράφεται ως «συμπαθητικός ηλικιωμένος κύριος με καλές προθέσεις αλλά κακή μνήμη»— απορρίπτει τις επικρίσεις αυτής της φύσης, δηλώνοντας πως η μνήμη του είναι μια χαρά. Δεν υπάρχει καμιά ένδειξη πως έχει σκοπό να αποσυρθεί από την κούρσα.

Ο κ. Τραμπ, η πνευματική κατάσταση του οποίου έχει επίσης σχολιαστεί, αναμένεται από τους περισσότερους να εξασφαλίσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων και να είναι ο υποψήφιός τους για την προεδρία στις εκλογές την 5η Νοεμβρίου. Στις περισσότερες δημοσκοπήσεις μέχρι τώρα, φέρεται να προηγείται στις προθέσεις ψήφου έναντι του κ. Μπάιντεν.

#ΗΠΑ #Μπάιντεν #Τραμπ #εκλογές
Keywords
Αναζητήσεις
bros-gkremos-bainten-kai-piso-rema-trab-gia-tous-amerikanous.htm
Τυχαία Θέματα