Μπακογιάννη:Ένα μεγάλο ευχαριστώ-Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου

Την ευγνωμοσύνη της στο κύμα συμπαράστασης που δέχεται, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση μετά την αποκάλυψή της ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

Μιλώντας σε διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης, η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην απόφασή της να δημοσιοποιήσει το ζήτημα της υγείας της και για τη μάχη με τον καρκίνο που

καλείται να δώσει.

«Θεωρώ ότι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην Πολιτική έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του. Πρέπει να στείλει ένα μήνυμα σε όλους περνούν το ίδιο ότι δεν είναι μόνοι τους. Να τους πει ότι ο καρκίνος είναι μια αρρώστια η οποία πολεμιέται, σήμερα ακόμα περισσότερο από το παρελθόν» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη. Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου. Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία. Ελπίζω κι από αυτή την προσπάθεια να βγω ακόμα πιο δυνατή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τα μηνύματα που έχω λάβει είναι τόσο πολύ συγκινητικά. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων» υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη.

Το σχετικό απόσπασμα από το τέταρτο λεπτό και μετά:

Δημήτρης ΚαιρίδηςΝτόρα ΜπακογιάννηΚΑΡΚΙΝΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα