Αποζημιώσεις ενοικίων: «Καμπανάκι» για διορθώσεις ΙΒΑΝ σε 26.500 ιδιοκτήτες

Περίπου 26.500 ιδιοκτήτες με λάθη στο ΙΒΑΝ κινδυνεύουν να μη λάβουν τις προβλεπόμενες αποζημιώσεις, καθώς δεν έχουν δηλώσει στο Taxis το σωστό αριθμό του τραπεζικού τους λογαριασμού.

Έτσι, θα πρέπει σπεύσουν να δηλώσουν το σωστό ΙΒΑΝ για να μη χάσουν την προγραμματισμένη καταβολή αποζημίωσης την ερχόμενη Παρασκευή (21/5).

Υπενθυμίζεται ότι κάθε δικαιούχος

είσπραξης αποζημίωσης λόγω μείωσης ενοικίων ακινήτων θα πρέπει να συμπληρώσει το πλήρες ΙΒΑΝ του λογαριασμού κατάθεσης στη σελίδα του δικαιούχου στο TAXISNET, στην αριστερή στήλη «My Taxis Net» και στο παράθυρο «Δήλωση Λογαριασμού - ΙΒΑΝ».

Ήδη, την περασμένη Παρασκευή, το υπουργείο πίστωσε στους λογαριασμούς:

-12.498 ιδιοκτητών ακινήτων ποσό συνολικού ύψους 2,3 εκατ. ευρώ, με το οποίο το Κράτος καλύπτει το 50% της μείωσης του μισθώματος για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

-10.176 ιδιοκτητών ακινήτων ποσό συνολικού ύψους 30,3 εκατ. ευρώ, με το οποίο το Κράτος καλύπτει έως και το 80% της μείωσης του μισθώματος για το Α΄ τρίμηνο του 2021. Από το παραπάνω ποσό, τα 7,9 εκατ. ευρώ αφορούν 9.576 φυσικά πρόσωπα και τα 22,4 εκατ. ευρώ αφορούν 600 νομικά πρόσωπα.

Γιώργος Αλεξάκης

Αποζημίωση Ενοικίουδιορθώσεις στοιχείωνIBAN
Keywords
Τυχαία Θέματα