Απάντηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Θα υψώσουμε φράχτη στην αδικία

14:09 1/4/2023 - Πηγή: Reporter

«Με πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21η Μαΐου θα έχουμε κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας την επομένη κιόλας μέρα των εκλογών» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών σε κεντρικό καφέ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,

σχολιάζοντας τις αναφορές Μητσοτάκη για το φράχτη στον Έβρο τόνισε ότι «θα υψώσουμε φράχτη στην αδικία».

Ο κ. Τσίπρας δεν είπε, πάντως, πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα γκρεμίσει το φράχτη στον Έβρο. Αντίθετα είπε πως θα δεχθεί και την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για το φράχτη, αλλά πρόσθεσε πως το σημαντικό είναι "να χρηματοδοτήσουμε την κοινωνία και τη μεσαία τάξη, που ψωνίζει με κουπόνια".

"Πέρα από το φράχτη στον Έβρο θα υψώσουμε φράχτη στην αισχροκέρδεια και στα υπερκέρδη των εταρειών ενέργειας", σημείωσε με νόημα.

Τόνισε ότι «μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει στην κοινωνία δικαιοσύνη», υπογραμμίζοντας ότι αυτό σημαίνει τέσσερα πράγματα: αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και ισχυρό, δίκαιο, αποτελεσματικό κράτος».

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους υπουργούς ότι «έχουν επιδοθεί σε κρεσέντο τοξικότητας και διχασμού» γιατί «θέλουν να αποφύγουν τη συζήτηση για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας».

ΤσίπραςΜητσοτακηςΦράχτης
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
Απάντηση Τσίπρα, Μητσοτάκη,apantisi tsipra, mitsotaki