Αντιτρομοκρατική: Βρήκε γιάφκα με όπλα και εκρηκτικά στο Κουκάκι-Συλλήψεις

Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε τέσσερα σπίτια στην Αττική οδήγησαν σε συλλήψεις τριών ατόμων, ενώ βρέθηκαν εκρηκτικά και όπλα.

Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β) συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί (δύο άνδρες, ηλικίας 38 και 42 ετών αντίστοιχα και μία γυναίκα 36 ετών), οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή όπλων και εκρηκτικών.

Η επιχείρηση ξεκίνησε απογευματινές ώρες της Τετάρτης 23-09-2020. Στο πλαίσιο των ερευνών έφτασε η αστυνομία στα ίχνη τους. Ειδικότερα, χθες, έγινε έφοδος

σε αποθήκη στην οδό Αναστασίου Ζήνη 16 στο Κουκάκι, όπου βρέθηκαν πολλά εκρηκτικά για κατασκευή βομβών, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Την αποθήκη, κατά τις ίδιες πληροφορίες, νοίκιαζε ο ένας από τους δύο άνδρες, ο οποίος είχε κατηγορηθεί παλαιότερα και ως συνεργάτης του Βασίλη Παλαιοκώστα, ενώ σε σπίτι, όπου ακολούθησε έρευνα, συνελήφθη ο δεύτερος άνδρας -επίσης γνώριμος της Αστυνομίας- και η φίλη του, καθώς βρέθηκαν δύο πιστόλια.

Πραγματοποιούνται 4 κατ’ οίκον έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας εκ των τριών εμπλέκεται στην απαγωγή του εφοπλιστή Μυλωνά, ενώ σχετίζονται με ενέργειες της οργάνωσης "Λαϊκοί Αγωνιστές".

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν σε λίγο από την αστυνομία.

ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα