Ανησυχία στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για το δημοψήφισμα

Η πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, με σκοπό την αξιολόγηση των προτεινόμενων διαγραφών, έχει προκαλέσει ανησυχία και προβληματισμό ακόμη και σε αξιωματούχους που βρίσκονται στο περιβάλλον του προεδρεύοντος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πολλά κορυφαία στελέχη η πρόταση για δημοψήφισμα

προκάλεσε ανησυχία. Μεταξύ αυτών των στελεχών είναι η Όλγα Γεροβασίλη, ο Κώστας Ζαχαριάσης, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Νίκος Παππάς, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, οι συζητήσεις είναι πυκνές μεταξύ στελεχών που έκαναν διαφορετικές επιλογές στην προεδρική εκλογή αλλά επιθυμούν να στηρίξουν το κομμα με όλες τους τις δυνάμεις. Φαίνεται ότι το «σημείο συνάντησης» στις συζητήσεις τους είναι ότι παρέλκει ο λόγος διαγραφών εφ όσον έχουν ανακοινωθεί ήδη αποχωρήσεις. Επίσης αναφέρουν ότι η λύση σε αυτά τα ζητήατα δεν είναι τα δημοψηφίσματα.

«Δυστυχώς αυτές τις μέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας κείμενα αποχώρησης μελών του κόμματος. Μεταξύ αυτών και στελεχών που έχουν παραπεμφθεί στην επιτροπή δεοντολογίας. Οι δημόσιες δηλώσεις συνεχίζονται. Η ταλαιπωρία των μελών μας πρέπει να σταματήσει. Ειδικά υπό το φως και των σημερινών καταγγελτικών δηλώσεων θεωρούμε αυτονόητο ότι παρέλκουν οι λόγοι για τις παραπομπές στην επιτροπή δεοντολογίας. Πόσο μάλλον η διεξαγωγή δημοψηφίσματος για ένα τέτοιο ζήτημα», σημείωσαν χαρακτηριστικά.

#ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #δημοψήφισμα #ΣΥΡΙΖΑ
Keywords
Αναζητήσεις
anisychia-sta-meli-tou-syriza-gia-to-dimopsifisma.htm
Τυχαία Θέματα