Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ στις 21/5 θα είναι ένα ισχυρό κόμμα

«Το ΠΑΣΟΚ στις 21 Μαΐου θα είναι ένα ισχυρό κόμμα – πρωταγωνιστής της νέας εποχής», επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, από το Αγρίνιο κατά την ομιλία του στον κινηματογράφο “Άνεσις”, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ανέφερε:

«Η κυβέρνηση παρουσιάζει μια πλαστή εικόνα για την ελληνική

Οικονομία (…) Επιχαίρουν για τις ξένες επενδύσεις. Οι πραγματικά παραγωγικές είναι μόνο το 14% του συνόλου των επιχειρήσεων. Το ερώτημα προς τον κ. Μητσοτάκη είναι αμείλικτο: Ποιοι ωφελήθηκαν; Δεν ωφελήθηκαν ούτε οι μικρές, ούτε οι μεσαίες επιχειρήσεις (…) Πρέπει το Ταμείο Ανάκαμψης να προσανατολιστεί με κίνητρα. Ήρθε η ώρα για μια ανθεκτική ανάπτυξη, με διάρκεια. Μιλάμε για την ενίσχυση της ελληνικής παραγωγής».

«Η πράσινη μετάβαση θα γίνει με κέντρο τον άνθρωπο με ενεργειακή δημοκρατία και σεβασμό στο περιβάλλον και την παραγωγή» είπε ακόμη.

«Πάρτε τον αγώνα στα χέρια σας» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης, 28 ημέρες πριν τη μεγάλη «μάχη» και επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να δώσει δύναμη και νέα προοπτική στην κοινωνία για να δώσει δύναμη και προοπτική στον τόπο.

«Έχουμε χρέος τα ωραία χρόνια της κοινωνικής δικαιοσύνης, της προοπτικής και της ελπίδας να ξαναγίνουν πραγματικότητα (…)» σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Νίκος ΑνδρουλάκηςΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛΑγρίνιο
Keywords
Τυχαία Θέματα