UBS: Προτείνει διαφοροποίηση στην τεχνητή νοημοσύνη πέραν των Magnificent 7

H πρόσφατη υποχώρηση των μετοχών τεχνολογίας μπορεί να ακολουθεί τους φόβους ότι η αγορά έχει ξεφύγει πολύ και τα χαρτοφυλάκια είναι πολύ συγκεντρωμένα, ωστόσο σύμφωνα με τη UBS, οι επενδυτές μπορούν να βρουν συναρπαστικές ευκαιρίες διαφοροποίησης μέσω των επόμενων ηγετών του κλάδου της τεχνητής νοημοσύνης.

Αυτοί είναι:

Οι δημιουργοί προσαρμοσμένων τσιπ τεχνητής νοημοσύνης. Οι δημιουργοί υπολογιστών τεχνητής νοημοσύνης edge computing στην Ασία. Οι δημιουργοί μη αναλώσιμου
εξοπλισμού ημιαγωγών

«Αναμένουμε ότι οι τεχνολογικές εταιρείες υψηλής κεφαλαιοποίησης θα επωφεληθούν πραγματικά από την ταχεία εμπορευματοποίηση της τεχνητής, δεδομένου του υψηλού κόστους ανάπτυξης. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι οι επενδυτές θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση για τον κίνδυνο να εκτεθούν υπερβολικά σε μια στενή ομάδα κορυφαίων εταιρειών. Έτσι, συνιστούμε τη διαφοροποίηση της έκθεσης στην τεχνολογία, μεταξύ άλλων αναζητώντας τους επόμενους ηγέτες από την τεχνητή νοημοσύνη», σημειώνει ο Mark Haefele, Επικεφαλής επενδύσεων, UBS Global Wealth Management.

#UBS #ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ #χαρτοφυλάκιο #MAGNIFICENT_7 #τεχνητή_νοημοσύνη #AI
Keywords
Αναζητήσεις
ubs-proteinei-diaforopoiisi-stin-techniti-noimosyni-peran-ton-magnificent-7.htm
Τυχαία Θέματα