O Μητσοτάκης αφήνει τη ΔΕΘ και πηγαίνει στις πληγείσες περιοχές

11:43 7/9/2023 - Πηγή: Reporter

Οι πλημμύρες και οι τεράστιες καταστροφές στη Θεσσαλία και τη Μαγνησία αναγκάζουν την κυβέρνηση να αλλάξει άρδην το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη αυτό το Σαββατοκύριακο (9-10/9).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει η κυβέρνηση να επικεντρωθεί στη διαχείριση της κατάστασης σε Θεσσαλία και Μαγνησία. Έχει σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίσει να αναβάλλει τόσο την ομιλία του στη ΔΕΘ το Σάββατο,

όσο και τη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να προγραμματιστεί μία διήμερη επίσκεψη σε άλλες ημερομηνίες, εντός της επόμενης εβδομάδας.

Σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε στις 11 στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα βρεθεί στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, προκειμένου να δει από κοντά την καταστροφή που έχει συντελεστεί.

Στο πλαίσιο του επαναπρογραμματισμού της ατζέντας, έχει ήδη αναβληθεί η επίσκεψη που προγραμμάτιζε ο κ. Μητσοτάκης στον Έβρο.

Όσο για την ατζέντα της ΔΕΘ, όποτε και αν ανέβει να μιλήσει ο πρωθυπουργός θα είναι ασφαλώς αλλαγμένη. Η οικονομία θα είναι σε δεύτερο πλάνο και η κλιματική κρίση, οι υποδομές και το επιτελικό κράτος θα βρεθούν στο επίκεντρο.

ΔΕΘΜητσοτακης
Keywords
Αναζητήσεις
o-mitsotakis-afinei-ti-deth-kai-pigainei-stis-pligeises-perioches.htm
Τυχαία Θέματα