Nokia: Αναπτύσσει ιδιωτικό ασύρματο δίκτυο σε τερματικό κοντέινερ στη Χιλή

Η Nokia ανακοίνωσε ότι θα αναπτύξει το πρώτο ιδιωτικό δίκτυο μακροπρόθεσμης εξέλιξης (LTE) βιομηχανικής ποιότητας σε τερματικό λιμάνι στη Χιλή, στο San Antonio Terminal Internacional (STI).

Σκοπός αυτού του νέου δικτύου είναι η αξιόπιστη και ασφαλής σύνδεση εκατοντάδων εργαζομένων, αισθητήρων, εξοπλισμού και οχημάτων σε μια έκταση 310.000 m². Η Nokia θα παρέχει επίσης το δίκτυο RAN, την εκπαίδευση, τις υπηρεσίες υλοποίησης και

την απομακρυσμένη υποστήριξη και θα είναι ο μοναδικός προμηθευτής για αυτό το έργο.

Το Nokia DAC είναι ένα ιδιωτικό ασύρματο δίκτυο και μια πλατφόρμα υπολογιστών αιχμής που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις κρίσιμες ανάγκες βιομηχανιών υψηλής έντασης περιουσιακών στοιχείων, όπως τερματικά λιμένων.

Σύμφωνα με τη NOKIA, η πλατφόρμα πρόκειται να επιτρέψει μελλοντικές περιπτώσεις χρήσης, όπως απομακρυσμένες και αυτόνομες λειτουργίες γερανού εντός των προβλήτων.

Ο Marcelo Entreconti, επικεφαλής της εταιρείας για τη Λατινική Αμερική στη Nokia, σχολίασε: «Με την ανάπτυξη ενός ιδιωτικού ασύρματου δικτύου βιομηχανικής ποιότητας στο San Antonio Terminal Internacional SA (STI), το λιμάνι θα έχει μια ισχυρή, ασφαλή και προβλέψιμη πλατφόρμα ασύρματης συνδεσιμότητας».

Πρόσθεσε, «Με αυτό το έργο, η STI κάνει ένα σημαντικό βήμα στο ταξίδι της ψηφιοποίησης, βελτιώνοντας την ασφάλεια και την παραγωγικότητα με μια μελλοντική πλατφόρμα ικανή να υποστηρίξει περιπτώσεις χρήσης ψηφιοποίησης και αυτοματισμού».

NokiaκοντέινερΧιλή
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα