Morgan Stanley: Κάτω από τις προσδοκίες τα κέρδη β' τριμήνου

Πτώση κατέγραψαν τα κέρδη της Morgan Stanley στο β' τρίμηνο, η οποία αποδίδεται στη συρρίκνωση των συμφωνιών εν μέσω της αυξανόμενης μεταβλητότητας που είχε επίπτωση στα μεγέθη του τομέα επενδυτικής τραπεζικής της εταιρείας.

Ειδικότερα, η επενδυτική τράπεζα ανακοίνωσε κέρδη ύψους 2,4 δισ. δολαρίων ή 1,39 δολαρίων ανά μετοχή για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, έναντι 3,4 δισ. δολαρίων ή 1,85 δολαρίων ανά

μετοχή το αντίστοιχο διάστημα του 2021.

Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών έκαναν λόγο για κέρδη ύψους 1,53 δολαρίων ανά μετοχή, σύμφωνα με τα στοιχεία της Refinitiv.

«Συνολικά, η εταιρεία απέδωσε ένα σταθερό τρίμηνο σε ένα πιο ασταθές περιβάλλον αγοράς από ό,τι έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος,Τζέιμς Γκόρμαν, στην ανακοίνωση.

Πρόσθεσε ότι τα καλά αποτελέσματα συναλλαγών «βοήθησαν εν μέρει στην αντιμετώπιση της ασθενέστερης επενδυτικής τραπεζικής δραστηριότητας».

Από την πλευρά του, ο συμπρόεδρος της Morgan Stanley, δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι οι αγορές θα κυριαρχούνται από ανησυχία για τον πληθωρισμό και την ύφεση σε μια μεταβατική περίοδο, αφού σχεδόν 15 χρόνια πολιτικών «εύκολου χρήματος» από τις κεντρικές τράπεζες έλαβαν τέλος.

κέρδηMorgan StanleyΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗΠΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Morgan Stanley, Κάτω,Morgan Stanley, kato