Matrixport: Πού μπορεί να φτάσει το Bitcoin;-Παραδοσιακά ευνοϊκός ο Ιούλιος

Το Bitcoin ξεπέρασε προσωρινά προ ημερών το ψυχολογικό επίπεδο των 31.000 δολαρίων και αυτό ήταν ιδιαίτερα σημαντικό από πολλές απόψεις, όπως επισημαίνουν οι αναλυτές, όντας συγκρατημένα αισιόδοξοι ενόψει της συνέχειας.

Πρώτον, το κορυφαίο κρυπτονόμισμα στον κόσμο έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και έναν χρόνο εν μέσω μιας συνεχιζόμενης bear market.

Τα κέρδη, όμως, μπορεί να μην σταματούν εδώ, καθώς ιστορικά ο Ιούλιος έχει αποδειχθεί μήνας για δυνατά ράλι, σύμφωνα με την πλατφόρμα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων

Matrixport.

Στην τελευταία του ανάλυση, η Matrixport επισημαίνει ότι οι «ταύροι» του Bitcoin προετοιμάζονται για την «εποχιακή άνοδο», καθώς οι τιμές τείνουν να ανεβαίνουν τον Ιούλιο.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, η Matrixport παρατήρησε ότι το βασικό κρυπτονόμισμα έχει αυξηθεί κατά μέσο όρο περισσότερο από 11% σε μηνιαία βάση. Είναι ενδιαφέρον ότι 7 στις 10 περιπτώσεις έδειξαν θετικές αποδόσεις.

Επιπλέον, οι τρεις προηγούμενοι Ιούλιοι είχαν αποδόσεις άνω του 27%, 20% και 24%, αντίστοιχα.

Η έκθεση σημείωσε επίσης ότι το καλοκαίρι τυπικά σηματοδοτεί μια περίοδο «ενοποίησης» (consolidation) για το Bitcoin. Ωστόσο, ένας δυνατός Ιούλιος τείνει να ακολουθείται από έναν μέτριο Αύγουστο και ένα sell-off τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η τιμή του Bitcoin υπολογίζεται να φτάσει στα 45.000 δολάρια μέχρι το τέλος του έτους, ενώ εικάζεται ότι θα αυξηθεί στα 35.000 δολάρια πριν φτάσει σε μια περίοδο sell-off και τελικά επανέλθει στα 30.000 δολάρια, πριν επιχειρήσει προς άλλο ένα κρίσιμο επίπεδο αντίστασης στα 40.000 δολάρια.

Bitcoinκρυπτονομίσματα
Keywords
Τυχαία Θέματα